in

Poreč Open Air Festival: Večeras, 19. srpnja, 3D mapping, u nedjelju predstava Istra Inspirita

U sklopu Poreč Open Air Festivala danas, 19. srpnja, od 21.30 sati kreće jedinstveni vizualni spektakl svjetla i boja 3D Video Mapping kojeg je moguće pratiti s rive, a koji će dati potpuno novi sjaj pročelju Gradske vijećnice.

U nedjelju u 20.30 sati kod pristaništa broda na otoku Sveti Nikola ispod Valamar Isabella Hotela okupit će se svi oni koji traže odgovore na pitanja tko su nestašni patuljci zvani Macmalići, Veli Jože i div Dragonja, kako su morske sirene doplivale do otoka Sveti Nikola te koga su to gusari opljačkali. Sve to i još puno toga otkriva interaktivni program Istra Inspirit.

Ponedjeljkom, sada već tradicionalno na rivi uz Circus in the City posjetitelje očekuje pravi cirkus, žongleri, hodači na štulama i plesači na svili, a u prekrasnom ambijentu Ville Polesini i na livadi kod lungomarea projekcije filmskih hitova u sklopu programa Open Air Cinema. U narednim danima na rasporedu su naslovi poput Luis i društvo iz svemira (19.7.), Kuća sreće (20.7.), Alita: Anđeo borbe (21.7.), Leave no Trace (22.7.), Ralph ruši internet: Krš i lom 2 (23.7.), Povratak Mary Poppins (24.7.), Wonder Woman (25.7.), Štrumpfovi: Skriveno selo (26.7.), Kingsman: Tajna služba (27.7) te Miljenica (28.7.). Raspored ostalih projekcija dostupan je na službenoj internet stranici festivala. 

Poreč Open Air Festival traje do 14. rujna, a program i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na društvenim mrežama festivala Facebooku i Instagramu.

Poreč grad s najvećim prirodnim prirastom u Istri

BAKOVI darivali krv uoči godišnjice osnutka jedinice