in

POREČ: Pred seniorima Jadrana još jedan istarski derbi

Seniori NK Jadran Poreč u subotu u 17:00 na stadionu Veli Jože dočekuju NK Rovinj u istarskom derbiju 3.kola Treće HNL Zapad. Nakon pobjede i poraza u prve dvije utakmice u novoj sezoni, igrači Dalibora Šurana spremni dočekuju stare rivale. Jedan od najvažnijih igrača Jadranove obrane Adam Mofardin najavio je utakmicu u kojoj će Porečani tražiti nova 3 boda.

“Nakon nešto lošije predstave u Puli, gdje nismo bili pravi, imamo priliku popraviti dojam protiv ekipe Rovinja. Ovaj tjedan smo intenzivno trenirali i vidi se na svima da su željni pobjede u derbiju. Nažalost nećemo moći računati na Stefana Ilića koji jedna od glavnih karika zadnje linije, ali bez obzira na to mislim da smo dobro ekipirani, i svi dečki naporno treniraju i čekaju priliku, tako da mislim da sa te strane ne bi trebalo biti problema. Njihova ekipa je zbog brojnih odlazaka oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, ali nimalo bezopasna i zato moramo biti na 100% ako želimo osvojiti bodove. Očekujem jednu dobru utakmicu, punu intenziteta jer Rovinježi traže prve bodove, a mi igramo kod kuće i želimo pobjedu proslaviti sa našim navijačima. U svakom slučaju mislim da će to biti dobar okršaj istarskih rivala i nadam se da će na kraju pobjeda pripasti nama.”

Na stadionu Veli Jože se nastavlja poseban režim ulaska, pa mole sve navijače i simpatizere Jadrana za strpljenje i razumijevanje pri ulasku na tribine i poštivanje uputa HZJZ i Civilnog stožera RH:

1. Ulazak na stadion će biti isključivo na glavni ulaz na tribine (sa gornje/južne strane stadiona)
2. Dopušta se posjeta 1/3 kapaciteta stadiona te udaljenost između gledatelja mora biti najmanje 2 metra. 
3. Svi gledatelji će po ulasku na stadion morati ostaviti svoje ime i prezime i kontakt broj, koje će NK Jadran sačuvati i koristiti isključivo u potrebe uslijed epidemioloških mjera. Za lakši ulazak na stadion, gledatelji mogu sami ispuniti papir i predati ga službenim osobama pri kupnji karte. 
4. Gledateljima će se po ulasku na stadion mjeriti temperatura.

 

Stariji uzrasti Škole nogometa, od kategorija U13 do U19, narednog vikenda očekuju gostujuće utakmice u Rovinju, Umagu i Rijeci, dok su sve ekipe kategorija U9 i U11 domaćini u 2.kolu svojih ligaških natjecanja. Nogometnu nedjelju otvoriti će Jadran II u nedjelju u 9:00 (kategorija U11) i 10:30 (kategorija U9) sati protiv NK Vrsar na stadionu Veli Jože, nakon njih će na isti teren u 11:30 (kategorija U9) i 12:30 (kategorija U11) ekipa Jadran I protiv NK Rudar Labin, dok će treća ekipa u dočekati NK Moelu u 10:00 (kategorija U9) i 11:00 (kategorija U11) na stadionu u Funtani.  

Izvor: Nogometni klub Jadran-Poreč

Zašto porečki roditelji moraju školi predati bjanko zadužnicu za marendu?

POREČ: Osigurana sredstva za asistente u nastavi u osnovnim školama

POREČ: Program Nutty Scientists za djecu željnu istraživanja predstavljen u Poduzetničkom inkubatoru

POREČ: Program Nutty Scientists za djecu željnu istraživanja predstavljen u Poduzetničkom inkubatoru