in

POREČ: Predložite kandidate za POVELJU 30. APRIL

Lanjski dobitnici povelja

Objavljen je javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča – POVELJU 30. APRIL u 2020. godini.

Pravo predlaganja kandidata za ovo priznanje koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2020. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča.

Predlagatelji mogu svoj prijedlog dostaviti na adresu: Grad Poreč-Parenzo – Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja, do zaključno 25. ožujka. Osim imena i prezimena, odnosno naziva i adrese kandidata, prijedlog mora sadržavati: životopis, radna i životna dostignuća, a za pravne osobe osnovne podatke, te posebne razloge zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.

POVELJA 30. APRIL se dodjeljuje povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča, pojedincima iz zemlje i inozemstva za osobne ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa ili tima, bilo individualno ili unutar neke pravne osobe, te udrugama i drugim pravnim osobama koje su svojim idejama i njihovim realizacijama doprinijele promicanju imena Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imidža u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i drugo).

Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.

Izvor: Grad Poreč

POREČ: Jadran bolji od Rudara

POREČ: Počela sanacija staza i uređenje okoliša Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića