in

POREČ: Škola nogometa NK Jadran počela s radom

Nakon ljetne pauze u srpnju i odgode prve prozivke zbog nevremena, polaznici Škole nogometa Jadran Poreč su u utorak 04.08. započeli pripreme za novu nogometnu sezonu koja starta krajem 8.mjeseca za starije, a početkom 9.mjeseca za mlađe uzraste. Čak 9 natjecateljskih ekipa i više od 200 članova sudjelovati će u regionalnim i županijskim ligama mladeži. 
Škola nogometa nastavlja i proširuje suradnju sa lokalnim klubovima, sa ciljem da čim veći broj članova ima adekvatne uvjete za nogometni razvoj kroz treninge i utakmice. Uz to, klub nastavlja suradnju sa pulskim prvoligašem Istrom 1961, kojem su se priključila još 3 talentirana nogometaša koji će se okušati u 1.HNL za mlađe uzraste. 
 
Uz 12 trenera i 2 trenera vratara, novi trener u Školi nogometa je Miha Rojina, koji će nakon 7 godina rada u akademijama talijanskog velikana Juventusa diljem svijeta, raditi sa klupskim uzrastima do 9 i 13 godina i pokušati prenijeti svoje znanje i iskustvo stečeno u jednom od najvećih svjetskih klubova. Klub nastavlja raditi i na edukaciji svojih mladih trenera, te uz već licencirane trenere, još četiri trenera započinju ili nastavljaju svoje procese na Nogometnoj akademiji HNS-a. 
ŠN se ovim putem zahvaljuje na predanom i stručnom radu u proteklih 7 godina treneru Denisu Madunoviću koji je zbog poslovnih obaveza prestao sa radom u Školi nogometa.

J. P.

POREČ: Sportska zajednica zapošljava domara

POREČ: Kamion uništio rampu u trgovačkom centru