in

Poreč do 25. ožujka traži kandidate za Povelju “30.april”

Foto: TZ Poreč

Do 25. ožujka otvoren je javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča – Povelju „30. april“, koju će Gradsko vijeće dodijeliti u sklopu programa obilježavanja Dana grada zadnjeg dana travnja.

Pravo predlaganja kandidata imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Poreča, koje svoje prijedloge mogu dostaviti na adresu Grada, odnosno Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja.

Osim imena i prezimena, odnosno naziva i adrese kandidata, prijedlog mora sadržavati životopis, radna i životna dostignuća, a za pravne osobe osnovne podatke, te posebne razloge zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.

Povelja se dodjeljuje pojedincima iz zemlje i inozemstva za osobne ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa ili tima, bilo individualno ili unutar neke pravne osobe, te udrugama i drugim pravnim osobama koje su svojim idejama i njihovim realizacijama doprinijele promicanju imena Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imidža u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i drugo).            

Uz Povelju dodjeljuje se i umjetničko djelo, objavio je Grad Poreč na svojim stranicama.   

Nove rampe za osobe s invaliditetom u porečkim Vialama i asfalt u Cancinima

Vrsarski stolnotenisači na samom vrhu ljestivice bez poraza