in

POREČ: Vesna Pisarović nastupa 23. srpnja u vrtu Ville Polesini

Vesna Pisarović i njezin Quartet stižu sutra, 22. srpnja, u vrt Ville Polesini i u Poreč donose svjetski jazz. A upravo se jazz jako dobro uklapa u koncept romantičnog piknika što novi program unutar Poreč Open Air Festivala Beats & Bites i predstavlja. Iako vrlo popularna i po svojoj pop glazbi, Vesna se 2005. povukla sa scene i otišla najprije u Den Haag na satove pjevanja, potom u London gdje je magistrirala jazz, pa u Berlin gdje i danas živi.

Početkom godine je izdala novi jazz album ‘Petit Standard’ s velikanima jazza Joeom Fondom i Johnom Betschom, a već krajem godine namjerava snimiti album ‘Pjesma poravna’ s posebno izabranim sevdalinkama. Neke od skladbi s tog novog jazz albuma Vesna i njezin tim izvest će sutra u vrtu Ville Polesini dok će posjetitelji sjediti po jastucima i tepisima i – uživati svim osjetilima. 

Već u srijedu ljubitelji jazza mogu nastaviti u istom tempu u sklopu Jazz in Lap festivala čiji je nositelj i kreativna snaga Pučko otvoreno učilište Poreč, a u Lapidariju nastupa Denise Jannah.

U četvrtak će, pak, mališani na Balu princeza u parku ispred dvorca u Valamar Collection Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola moći ući u svijet Alise u zemlji čudesa gdje će upoznati pravog princa i princezu te uživati u različitim zonama kao što su dress up koja uključuje facepainting, tatoo, frizuru i manikuru, zatim hocus pocus, foto i slatki kutak i drugo.

Večeras, 22. srpnja, na rasporedu je cirkuska predstava grupe Circus in the City, koji nastupaju ponedjeljkom.

LJETO U POREČU: Belgijski puhački orkestar hitovima oduševio Trg slobode

Njemački tinejdžeri preprodavali drogu po Poreču