in

Porečke odbojkašice 12. veljače igraju protiv Ankarana

Odbojkašice Poreča igraju danas, 12. veljače, u Velom Joži s početkom u 19.30 sati međunarodnu prijateljsku trening utakmicu protiv ekipe OK Ankaran koja se takmiči u 1.A DOL. Trenutno je sedmoplasirana ekipa lige, te joj slijedi doigravanje za opstanak u najvišem razredu Slovenske odbojke (kao i OK Poreč).

Mala zanimljivost vezana uz utakmicu, porečka nova-stara igračica Marina Ćorić odigrala je zadnje dvije sezone u Ankaranu, a trener ekipe Željko Rulofs je također bio trener Poreča.


Za ekipu Poreča ovaj susret je uvod u niz utakmica koje slijede u ritmu srijeda – subota tijekom mjeseca veljače i ožujka. Nakon subotnje pobjede ovo je prilika da se igračice uvjere u svoje vrijednosti i odigraju utakmicu bez grča, a ujedno da bude priprema za subotnju utakmicu protiv ekipe OK Olimpik u Zagrebu kojom se može u slučaju pobjede riješiti daljnji tijek u borbi za opstanak u Superligi.

Vrijedi najaviti i sljedeću domaću utakmicu četvrt finala Hrvatskog kupa – „Kup Snježane Ušić” koju će Porečanke igrati u utorak 18. veljače s početkom u 19.30 sati protiv ekipe OK Kaštela.

VRSARANI posjetili najbolje primjere očuvanja istarske baštine – pravili su cukerančiće, obišli „Istrian de Dignan“ i Feštinsko kraljevstvo...

VRSARANI posjetili najbolje primjere očuvanja istarske baštine – pravili su cukerančiće, obišli „Istrian de Dignan“ i Feštinsko kraljevstvo…

PRKOSNE I PONOSNE - besplatna konferencija za poduzetnice 25. listopada u Poreču

Hrvatska udruga poslodavaca pokreće program mentorstva za poslovne žene u Hrvatskoj