in

Saznajte koji su natječaji raspoloživi udrugama u 2020. godini na edukaciji u Puli

S novom 2020. godinom otvaraju se i nove mogućnosti povlačenja sredstava iz europskih fondova namijenjenih udrugama. Europski fondovi izvrsna su prilika koju treba iskoristiti kako bi se ojačao rad udruga kroz kvalitetne projekte koje će zadovoljiti potrebe ciljanih skupina. Europski fondovi pružaju mogućnost sufinanciranja plaća djelatnika, nabavu opreme potrebne za kvalitetan rad udruge i provedbu aktivnosti.

U tu je svrhu Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva 23. siječnja edukaciju o natječajima dostupnima za udruge održala u Labinu, a zbog velikog iskaza interesa edukaciju će 2. ožujka s početkom u 14 sati održati i u Puli u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Cilj edukacije je informirati udruge o mogućnostima apliciranja na natječaje u svrhu povlačenja financijskih sredstava iz europskih fondova i financiranja aktivnosti koje udruge žele provoditi u nadolazećim godinama. S obzirom da je objavljen indikativni godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga OPULJP-a, naglasak edukacije biti će upravo na ESF natječaje.

Prijavu je potrebno izvršiti putem Google obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/U4yn5AtU1DvxtDcu6

Kontakt podaci: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili telefon: 052/212-938.

Edukacija se održava u sklopu projekta SOS (socijaliziraj, osvijesti, samozaposli), kojeg Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva provodi s Gradom Pula – Pola, udrugom Alumni FET Pula i Zakladom Slagalica iz Osijeka, a financiran je sredstvima Europske unije iz programa Europski socijalni fond.

VRSAR odlučio koje će udruge i manifestacije sufinanirati

MARČANSKE MAŠKARE plesale, igrale se i birale najbolje kolače