in

U ISTRI danas, 30. listopada OPREZ: Upravo u tijeku policijska akcija mjerenja brzine

Foto Policija

U srijedu, 30. listopada od 14 do 18 sati, će se na području PU istarske provesti prometna akcija ”Kontrola brzine kretanja vozila“

U cilju smanjenja prometnih nesreća i njihovih posljedica na području Policijske uprave istarske će se danas  od 14 do 18 sati, provesti prometna akcija ”Kontrola brzine kretanja vozila. Za vrijeme akcije policija će pojačano nadzirati brzine kretanja vozila na cestama, a prema vozačima koji prekorače dopuštene brzine, primjenjivat će se sankcije propisane zakonom.

Naime, najviše prometnih nesreća prouzrokuju vozači koji voze brzinama većim od dopuštenih ili koji ne prilagode brzinu osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i tereta te gustoći prometa.

Policijska uprava istarska poziva vozače da poštuju propisana ograničenja brzine te da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cesti.

POREČ: Djevojci izgorio Golf

Dan sjećanja na žrtvu VUKOVARA: U Poreču 30. listopada film GLAVU GORE, RUKE NA LEĐA i razgovor sa svjedocima ratnih događanja