in

ŽENSKO PODUZETNIŠTVO U POREČU: Marijeta Matijaš o javnom nastupu u poslovanju i brendiranju

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se u ponedjeljak, 14. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 16 sati održati edukacija u na temu “Javni nastup u poslovanju i brendiranju”. Edukaciju će voditi Marijeta Matijaš, prof., stručnjakinja za poslovnu komunikaciju, priopćeno je iz Grada Poreča.

Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: info@poduzetnica.hr najkasnije do ponedjeljka, 14. listopada do 10 sati.

Kakvu ulogu ima javni nastup u poslovanju i brendiranju? Je li nam uopće potreban? Koliko nam pomaže ili odmaže u prezentaciji svojih proizvoda i usluga? Zašto još i to moram znati?

Javnim će se nastupom, neminovno, susresti svi poduzetnici u nekom trenutku svog poslovanja. Ne mora to nužno biti gostovanje u medijima, na sajmovima ili konferencijama. Jednake vještine zahtjeva i vođenje sastanaka, predstavljanje novih proizvoda i usluga potencijalnim ulagačima ili pregovaranje za bolje uvjete kreditiranja. Kada smo poduzetnici ili obrtnici – svaka je situacija prilika za javni nastup! Pa zašto ga onda ne savladati?

Poduzetnička je akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Ovo je treća od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču. Edukacije Grad provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.

Ceremonijalnim startom 63 posade počeo 20. RALLY POREČ

Ceremonijalnim startom 63 posade počeo 20. RALLY POREČ

Dovršeno novo parkiralište kod Doma zdravlja Poreč

Dovršeno novo parkiralište kod Doma zdravlja Poreč