in

ŽENSKO PODUZETNIŠTVO U POREČU: Marijeta Matijaš o javnom nastupu u poslovanju i brendiranju

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se u ponedjeljak, 14. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 16 sati održati edukacija u na temu “Javni nastup u poslovanju i brendiranju”. Edukaciju će voditi Marijeta Matijaš, prof., stručnjakinja za poslovnu komunikaciju, priopćeno je iz Grada Poreča.

Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: info@poduzetnica.hr najkasnije do ponedjeljka, 14. listopada do 10 sati.

Kakvu ulogu ima javni nastup u poslovanju i brendiranju? Je li nam uopće potreban? Koliko nam pomaže ili odmaže u prezentaciji svojih proizvoda i usluga? Zašto još i to moram znati?

Javnim će se nastupom, neminovno, susresti svi poduzetnici u nekom trenutku svog poslovanja. Ne mora to nužno biti gostovanje u medijima, na sajmovima ili konferencijama. Jednake vještine zahtjeva i vođenje sastanaka, predstavljanje novih proizvoda i usluga potencijalnim ulagačima ili pregovaranje za bolje uvjete kreditiranja. Kada smo poduzetnici ili obrtnici – svaka je situacija prilika za javni nastup! Pa zašto ga onda ne savladati?

Poduzetnička je akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Ovo je treća od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču. Edukacije Grad provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.

Ceremonijalnim startom 63 posade počeo 20. RALLY POREČ

Dovršeno novo parkiralište kod Doma zdravlja Poreč