in

Bogat program povodom Međunarodnog dana starijih osoba u porečkom Domu

Dom za starije Poreč/Ilustracija

Dom za starije i nemoćne osobe Poreč i ove godine organizira bogat program povodom 1. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba i 14. godišnjice otvorenja Doma, iako i ove godine u smanjenom obimu, sukladno epidemiološkim preporukama.

Tjedan međugeneracijske solidarnosti koji je pred nama bit će ispunjen brojnim događanjima. Tako će u utorak, 28. rujna za korisnike Doma i Poludnevnog boravka biti organizirana berba grožđa sa pergole/ruze u krugu Doma uz prigodan program.

U srijedu, 29. rujna u Domu će u sklopu projekta „Sretne priče“ koji se provodi zajednički s Gradskom knjižnicom Poreč gostovati Srđan Depolo, pjevač, skladatelj i književnik iz Rijeke, dok će četvrtak 30. rujna za sve korisnike Doma koji su u rujnu mjesecu imali rođendan, biti organizirana zajednička proslava uz gostovanje glazbenika-volontera Amira Rešidovića i Duška Tešića.

Međunarodni dan starijih – 1. listopada svečano će se obilježiti uz gostovanje vrsnog pjesnika i svirača Draga Draguzeta te spisateljice Aveline Damijanjević Draguzet, kao i učenika Umjetničke škole Poreč, a korisnicima i djelatnicima taj će se dan pridružiti i porečki gradonačelnik Loris Peršurić sa suradnicima.

Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba još je jedna prilika da se svi zajedno prisjetimo doprinosa generacija starijih osoba kvaliteti života kakvoga danas živimo u Poreču i Istri.   

Izvor Grad Poreč

TAR: Općina traži komunalnog i prometnog redara

dino kozlevac vačelnik istarskgo stožera za civilnu zaštitu

Prvi put nakon dugo vremena više od 30 novozaraženih