in

ČERVAR-PORAT: Obavijest o novom prometnom režimu na rivi. Za stanovnike posebna odobrenja

Foto Usluga Poreč - Ilustracija

U dijelu naselja Červar-Porat u četvrtak kreće uspostava pješačke zone u kojoj je ograničen promet motornim vozilima. Pješačka zona naselja Červar Porat obuhvaća ulice Riva Amfora, Trg pod Hrastom, Skalinada, Park Maestral, Park Učka, Pučki trg i Trg Sidro, javlja komunalno poduzeće Usluga Poreč.

Na ulazu u pješačku zonu postavljen je rampni terminal čime se omogućava kontroliran i ograničen pristup pješačkoj zoni, a puštanje u rad predviđeno je za četvrtak 20.07.2023. godine.

Nova organizacija prometa ne uključuje potpunu zabranu čime korisnici privatnih i poslovnih prostora unutar nove pješačke zone i dalje imaju mogućnost pristupa.

Upravo zato, ovim putem pozivamo sve zainteresirane korisnike da pristupe u naš Ured za korisnike kako bi ostvarili mogućnost prometovanja te kako bi ih upoznali s načinom rada.

Kod predaje zahtjeva nužno je donijeti na uvid prometnu dozvolu vozila, kao i osobnu iskaznicu, odnosno odgovarajući izvadak iz registra za pravne osobe. Nastavno na zaprimljene zahtjeve svi će zainteresirani korisnici biti povratno obaviješteni o odobrenjima za prometovanje. Za sve upite i informacije možete kontaktirati Ured za korisnike na broj 052/429-238 ili putem e-maila roberto.pilar@usluga.hr, priopćeno je iz Usluge.

novčanik pixabay

POREČ/VRSAR: Policija poziva na oprez zbog više slučaja krađe novčanika

Gradska palača - Foto Grad Poreč

Izmjene Prostornog plana Grada Poreča na ponovljenoj javnoj raspravi