in

Izmjene Prostornog plana Grada Poreča na ponovljenoj javnoj raspravi

Gradska palača - Foto Grad Poreč

Grad Poreč objavio je ponovnu javnu raspravu za prijedlog izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Poreča. Donosimo informaciju sa stranica Grada:

1. Ponovna javna rasprava provest će se od 17. srpnja do 28. srpnja 2023. godine.

2. Javno izlaganje provest će se u srijedu, 19. srpnja 2023. godine, u Sportskoj dvorani Žatika, Poreč, s početkom u 18 sati,

3. Javni uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Plana omogućava se na web stranici Grada Poreča – Parenzo www.porec.hr i u prostorijama Zajednice Talijana Poreč – Comunita degli Italiani Parenzo, Poreč, Trg Slobode 6, tijekom trajanja javne rasprave – ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak od 8 – 11 sati.

4. Nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe na izmijenjen prijedlog prostornog plana mogu se podnositi samo u vezi s dijelovima prijedloga prostornog plana koji su u odnosu na prvi prijedlog izmijenjeni.

5. Tijekom trajanja ponovne javne rasprave sudionici (pravne i fizičke osobe) imaju pravo davanja mišljenja, prijedloga i primjedbi na Prijedlog Izmjena i dopuna Plana :

– upisom u zapisnik o javnom izlaganju,

– dostavom putem pošte na adresu Grad Poreč, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Poreč, Obala M.Tita 5,

– dostavom putem e-mail-a – pisarnica@porec.hr

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi.

Dodatne informacije naći ćete na web stranici: www.porec.hr.

Foto Usluga Poreč

ČERVAR-PORAT: Obavijest o novom prometnom režimu na rivi. Za stanovnike posebna odobrenja

Foto Gradska knjižnica Poreč

POREČ: U petak dječja radionica s članovima SF&F Mordele