in

Članovi Moto kluba Highlanders uručili vrijedne donacije Društvu invalida Poreč

Na kreativnoj radionici Društva invalida Poreč nedavno su sudjelovali gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i članovi Moto kluba MK Highlanders iz Nove Vasi. Highlandersi nisu došli praznih ruku – predali su donacije prikupljene od dobrovoljnih priloga posjetitelja sa zadnjeg moto susreta u visini od 3.859,20 kuna. Stigao je i aparat za kavu koji će moći koristiti svi korisnici usluga društva, volonteri i sudionici radionica prilikom boravka u prostorima ove udruge, kao i uređaj za izradu plastificiranih članskih iskaznica. K tome, budući da Higlandersi aktivno podržavaju akciju Društva invalida „Pokloni čep i pokreni svijet“ i prikupljaju čepove, iskoristili su ovu prigodu i donijeli oko sto kilograma plastičnih čepova, saznajemo od tajnice Društva invalida Sandre Brečevac.

Potaknuti zadnjim zajedničkim druženjem u prostorima društva u travnju ove godine, u dogovoru s Društvom invalida Highlandersi su u sklopu održavanja svog tradicionalnog ljetnog susreta 13. Bike&Rock Days  u Novoj Vasi na dvije lokacije postavili kutije za dobrotvorne priloge.

-Ovo je odličan primjer kako podrška Grada Poreča i Mjesnog odbora Nova Vas indirektno na najbolji mogući način biva vraćena zajednici i to upravo najranjivijim skupinama i onima kojima je to najpotrebnije, rekao je gradonačelnik.

-Ovim putem bismo se željeli zahvaliti Gradu i gradonačelniku na podršci koju su nam iskazali u održavanju našeg tradicionalnog susreta na kojem smo u ime Društva invalida prikupljali dobrovoljne priloge. K tome, u razgovoru s predsjednicom udruge, Tihanom Mikulčić, saznali smo za još neke potrebe, pa smo im to ovom prigodom darovali. Aktivnim humanitarnim radom nastavit ćemo i dalje i veselimo se budućim zajedničkim druženjima, zaključio je Mateo Bernobić, predsjednik moto kluba.

Ženski robot Pepper glavna atrakcija Europske noći istraživača u Puli

Od ponedjeljka jeftinije parkiranje u Poreču