in

Coca-cola posala priopćenje: Posljednja analiza otklanja svaku sumnju

Zgrada Coca-Cole u Ul. Milana Sachsa u Zagrebu - Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Coca-Cola poslala je 16. studenog novo priopćenje za medije u kojem navodi da je i posljednja analiza potvrdila ispravnost njihovih proizvoda. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Posljednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. studenoga 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda.

Serija Romerquelle Emotion s okusom borovnica nar, 330 ml, serije trajnosti 12.2023. L17, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. studenoga 2023. godine slijedom zahtjeva Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Nakon provedene analize, sada je potvrđena zdravstvena ispravnost ove serije.

Iskreno smo zahvalni našim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u naše poslovanje i brandove te još jednom naglašavamo da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, kojima smo potpuno predani tijekom više od 55 godina na hrvatskome tržištu. Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo s potpunom transparentnošću surađivati sa svim nadležnim tijelima tijekom istrage jednog izoliranog slučaja u Rijeci”, piše u priopćenju ove kompanije.

Foto Općina Vižinada

Vižinada obilježava Dan palčića – Svjetski dan prijevremeno rođene djece

Porporela u Novigradu

Novigrad će na simboličan način 17.11. obilježiti Dan palčića