in

Alkohol i brzina – BMW-om polomio stup javne rasvjete, drugi Opelom sletio van kolnika i prevrnuo se

Prometna nesreća na cesti Barban - Raša - Foto Vatrogasci Pula

Prometna policija u subotu oko 22,45 sati zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na kolniku Ceste prekomorskih brigada u Puli. Po izvršenom očevidu i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osobnim automobilom BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka kojemu je istekla valjanost prometne dozvole, upravljao 26-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0.89 promila prije stjecanja prava na upravljanje.

Nesreća se dogodila kada je vozač dolaskom na raskrižje s Rizzijevom ulicom, uslijed brzine neprilagođene osobinama i stanju ceste, prednjim djelom vozila zahvatio otok za usmjeravanje prometa i stup javne rasvjete kojeg je u cijelosti polomio, nakon čega je nastavio nekontrolirano kretati se vozilom i udario u putokaznu ploču i prometni znak. Policija protiv vozača pokreće prekršajni postupak. U prometnoj nesreći srećom nije bilo ozlijeđenih osoba. 

Noćas oko 2 sata zaprimljena je dojava o još jednoj prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti Raša – Barban, u kojoj je 60-godišnjak upravljao osobnim automobilom Opel, pulskih registracijskih oznaka. Vozač je u jednom trenutku, uslijed brzine neprilagođene osobinama i stanju ceste izletio van kolnika te prednjim lijevim djelom udario u kameni usjek, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila. Radi zadobivenih teških tjelesnih ozljeda vozač je prevezen u pulsku bolnicu, objavila je istarska policija 23. listopada 2022.

općina stari grad trg degrassi tanja kocijančić

VRSAR: Općina sufinancira građanima obnovu fasada. Natječaj u tijeku

prevara internet mup

CYBER PRIJEVARA – Francuzima uplatio avans za kontejner kojeg nikad nije dobio