in

ALKOHOL kumovao nesreći kod Limskog kanala – tri osobe ozlijeđene

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer kod Limskog kanala ozlijeđene su tri osobe

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 18. lipnja oko 18.20 sati, na cesti D75 kod mjesta Brajkovići, ozlijeđene su tri osobe. Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak upravljao automobilom Hyundai, pulske registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0.48 promila te je izlaskom iz nepreglednog zavoja, prilikom mimoilaženja, udario u automobil Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnjakinja koja nije koristila sigurnosni pojas, priopćila je PU istarska.

Nakon sudara, na mjesto prometne nesreće naišao je 55-godišnji njemački državljanin, koji je upravljao motociklom KTM, njemačke registarske oznake te je zbog neprilagođene brzine kretanja, počeo naglo kočiti, prilikom čega je došlo do blokade prednjeg kotača te je vozač pao na kolnik.

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozači osobnih vozila, dok je njemački državljanin prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je zadobio teže ozlijede. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv svih vozača pokreće se prekršajni postupak.

KRAĐA RADI PREPRODAJE ILI? Provalio u kavez i ukrao engleskog setera

LJETO U KAŠTELIRU ZA SVE VEĆI BROJ TURISTA – Romance & Wine, Gramperijada i ljetno kino zabavit će domaće i strance