in

BRAVO DUKS: Ovaj put drogu pronašao u Fažani

Policijski-pas-Duks-ilustracija

Policijski službenici pulske policije i djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, objavila je Policijska uprava istarska.

Naime, temeljem operativnih saznanja da posjeduje i preprodaje drogu, policijski službenici su 7. ožujka oko 17.15 sati uhitili 39-godišnjaka. Temeljem naloga nadležnog suda, policija je uz pomoć psa za detekciju droga Duksa obavila pretragu vozila i doma kojeg koristi osumnjičeni na području Fažane.

Pronađeno je 18,3 grama amfetamina i 91,4 grama bijele praškaste materije nepoznatog podrijetla, 3 tabele ecstasyija, 5.8 grama marihuane i 3.5 grama droge MDMA. Pronađena droga i nepoznata materija dosatviti će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić “u Zagrebu.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od mjeseca rujna 2018. godine do kraja mjeseca veljače 2019. godine u više navrata preprodavao drogu na području Pule te će se danas privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Tisuće malih sportaša u travnju dolazi u Poreč, Rovinj i Pulu

Italija predlaže strože kriterije za ekstradjevičanska maslinova ulja. Mi smo za, Španjolci protiv