in

ČERVAR PORAT: Skakali po BMW-u, prijetili vlasniku smrću, tukli ga…

Foto Policijska uprava istarska

Porečka je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju) te da je zajedno s 19-godišnjakom počinio i kaznena djela oštećenje tuđe stvari i prijetnja.
 
Dvojicu mladića se sumnjiči da su 12. rujna oko 00.50 sati ispred stambene zgrade u Ulici Agava u Červar Portu skakali na automobil BMW, pulske registracijske oznake, pri čemu su oštetili retrovizore i poklopac motora. U trenutku kada ih je 20-godišnji vlasnik automobila upozorio na ponašanje, počeli su mu prijetiti smrću te ga je 21-godišnjak u međusobnom fizičkom sukobu ozlijedio, dok je 19-godišnjak cijelo vrijeme mahao pištoljem. U događaju je 20-godišnjak lakše ozlijeđen.
 
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 21-godišnjak i 19-godišnjak su jutros privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske radi sumnje da su počinili kaznena djela. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, policija će protiv 19-godišnjaka pokrenuti prekršajni postupak, objavila je istarska policija 13. rujna 2022.

nevrijeme valovi more

Stiže nam žestoka promjena vremena. Nakon nje moguć mraz

policajka policija foto mup

Bježao od policije jer nema vozačku. Kazna 23.000 kuna