in

CRNA PROMETNA TOČKA: Policija poziva svjedoke nesreće u Stankovićevoj ulici. Tko je prošao na crveno?

Foto: MUP - Ilustracija

Kako bi se utvrdile okolnosti događaja, odnosno koji je vozač prošao na crveno svjetlo, policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula

Jučer oko 12.20 sati na raskrižju Stankovićeve i Vukovarske ulice u Puli dogodila se prometna nesreća, u kojoj nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Nesreća se dogodila kada je 63-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, kolnikom Stankovićeve ulice te je dolaskom do raskrižja s Vukovarskom ulicom, ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo. Pritom se sudario s automobilom, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Vukovarske ulice upravljao 49-godišnjak, koji je ušao u raskrižje dok mu je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo.

Kako bi se utvrdile okolnosti događaja, odnosno koji je vozač prošao na crveno svjetlo, policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula-Pola osobno ili pozivom na broj 192 ili 052 533 039, a informacije mogu dostaviti i elektroničkom poštom na adresu pprp.pula@mup.hr.

oružje

Istrijan ispraznio svoj dom: Policiji predao crvene zastave, berettu, češku zbrojevku, toz, radom vis…

Foto Zdravi grada Poreč

Donosimo program Tjedna psihologije u Poreču – Stres, emocije, mentalno zdravlje, pripeme za školu, reanimacija…