in

Detalji sudara u Poreču: Nesreću na zaobilaznici izazvao 71-godišnjak

Foto MUP

Jučer oko 18,15 sati u Poreču dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 71-godišnjak upravljao automobilom Peugeot, pulskih registracijskih oznaka te se kod kružnog toka u Ulici Mate Vlašića, lokalne ceste 50046 i državne ceste D75 (kod Lidla/Kauflanda) nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je prešao na suprotnu stranu kolnika. Tad je prednjim dijelom automobila udario u prednji bočni dio automobila Toyota, pulskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 54-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći vozač i vozačica lakše su ozlijeđeni. Protiv vozača se zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama pokreće prekršajni postupak, saznajemo od glasnogovornice PU istarske Nataše Rogić koja je dodala da je kolnik državne ceste D75 bio zatvoren za sav promet od 18,37 do 19,42 sati.

Podsjetimo, kako smo sinoć objavili prometnica je bila zatvorena za promet radi obavljanja očevida, te su vozila iz pravca poslovne zone Facinka prema Vranićima i obrnuto morala voziti obilaznim pravcima.

Foto Istarska županija

Okrugli stol o razvoju snorkelinga koji će promovirati ljepote istarskog podmorja

Foto Neven Jurjak - En primeur u Esplanadi u Zagrebu 2022. vinari vino

En primeur 2022. – Vinari iz cijele Hrvatske odali počast Marijanu Armanu