in

Dolijao serijski lopov: Ukrao bicikle, novac, motornu pilu, brusilicu…

Ilustracija - Foto Pixabay.com

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela krađe i četiri kaznenih djela teške krađe, od čega jedno u pokušaju.

Muškarca se sumnjiči da je u noći sa 16. na 17. travnja u Ulici Mate Balote  iz hodnika zgrade otuđio dva bicikla, čime je oštetio dvojicu muškaraca u dobi od 42 i 18 godina za nekoliko tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je u periodu od 24. do 26. svibnja u Gervaisovoj ulici provalio u teretno vozilo Iveco, pulske registracijske oznake, iz kojeg je otuđio motornu pilu i brusilicu, čime je oštetio pravnu osobu iz Pule za nekoliko tisuća kuna. U istoj je ulici provalio u automobil Renault, pulske registracijske oznake, u vlasništvu 30-godišnjakinje, iz čije unutrašnjosti nije ništa otuđio. Potom ga se sumnjiči da je u De Franceschijevoj ulici u Puli provalio u automobil Volvo, talijanske registracijske oznake, iz kojeg je otuđio torbicu s novcem, mobitelom i drugim predmetima, čime je oštetio 68-godišnjeg talijanskog državljanina za nekoliko tisuća kuna. Također, u Coceichevoj ulici provalio je u automobil Toyota, pulske registracijske oznake te iz njega otuđio novčanik s novcem, osobnim ispravama, bankovnim karticama, čime je oštetio 51-godišnjaka za više stotina kuna.

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u večernjim satima 12. lipnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, objavila je istarska policija 13. lipnja 2022.

Porečkim ritmičarkama čak 8 medalja na Prvenstvu Hrvatske

policija pixabay

Zaspao za volanom pa izletio van kolnika i udario u stablo