in

Porečkim ritmičarkama čak 8 medalja na Prvenstvu Hrvatske

U subotu i nedjelju je u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u slobodnom programu ritmičke gimnastike. U individualni program kvalificiralo se 10 porečkih gimnastičarki pod vodstvom trenerice i sutkinje Ane Vukoje i koreografkinje Natalije Tvrtković, koje su osvojile 8 medalja.

U kategoriji mini Paola Puškarić je osvojila 9. mjesto u vježbi bez rekvizita.U kategoriji mlađih kadetkinja Luana Milotić  osvojila je 8. mjesto u vježbi sa obručem i 12. mjesto u vježbi bez rekvizita. U kategoriji kadetkinja Marie Lou Čugalj osvojila je 1. mjesto u vježbi s obručem, 10. mjesto u vježbi sa loptom, te 3. mjesto u ukupnom plasmanu. 

Olja Trgović osvojila je 1. mjesto u vježbi s loptom, 14. mjesto u vježbi s obručem, Mia Tubaković je osvojila 12. mjesto u vježbi s obručem i 13. mjesto u vježbi s loptom, Umma Ramadani je osvojila 10. mjesto u vježbi s obručem i 20. mjesto u vježbi s loptom, a Rita Gulić 15. mjesto u vježbi sa loptom te 22. u vježbi s obručem.

U kategoriji juniorki Lea Jugovac je osvojila 1. mjesto u vježbi s loptom, te 19. mjesto u vježbi s obručem, a Lara Cramerje osvojila 2. mjesto u vježbi s loptom te 15. mjesto u vježbi s obručem.

Seniorka Ana Cvitković je bila najuspješnija i osvojila 1. mjesto u vježbi s čunjevima, 2. mjesto u vježbi s obručem, te 2. mjesto u ukupnom poretku.

Nakon uspješne proljetne sezone ritmičarke idu na dvotjednu stanku, osim Petre Belević koja je jutros otputovala u Tel Aviv na Europsko prvenstvo.

Koncert Histriatria project u utorak u Funtani

Ilustracija - Foto Pixabay.com policija

Dolijao serijski lopov: Ukrao bicikle, novac, motornu pilu, brusilicu…