in

Doznali smo detalje krša i loma u Istri: Pod utjecajem alkohola udario u drugi auto, pa sletjeli van ceste

Foto Javna vatrogasna postrojba Pazin

Pitali smo istarsku policiju o prometnoj nesreći koja je dogodila u subotu navečer oko 21.30 sat. Pazinska policija je te večeri zaprimila dojavu o prometnoj nesreći s materijalnom štetom nedaleko Berma.
 
Do nesreće je došlo kada je 28-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0.80 promila upravljao automobilom pulskih registracijskih oznaka cestom DC48 iz smjera Tinjana u smjeru Pazina. Izlaskom iz četverokrakog raskrižja, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste i udario je u osobni automobil pulskih registracijskih oznaka koji se kretao u istom smjeru neposredno ispred njega, a kojim automobilom je upravljao 50-godišnjak i u kojem se nalazila 46-godišnja putnica. Prilikom udara, oba su vozila odbačena van kolnika, a vozilo kojim je upravljao 50-godišnjak odbačeno je u kućicu autobusnog stajališta. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.
 
Protiv 28-godišnjaka će policija provesti prekršajni postupak sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, saznali smo nakon upita istarskoj policiji.

Foto Javna vatrogasna postrojba Pazin
Foto Javna vatrogasna postrojba Pazin

Prvu vijest objavili smo jučer u članku na linku: https://www.istriaterramagica.eu/novosti/crna-kronika/teska-nesreca-sinoc-u-istri-sudjeloval/

Foto Javna vatrogasna postrojba Pazin
Foto Javna vatrogasna postrojba Pazin


 

Foto DeguStazione Tar

TAR: Ovo su marende u bistrou DeguStazione za ovaj tjedan

foto: Dado Strajinić @dronephotos_dado

Već 2 tjedna nasukani afrički brod u Istri: Ministarstvo objavilo zabranu prilaska i kada ga planiraju odsukati