in

Epilog tučnjave u Rovinju: 19-godišnjak mladića ranio nožem, drugi dobio šaku u glavu

Foto MUP - Ilustracija

Nakon što je rovinjska policija 18. ožujka zaprimila prijavu o ozljeđivanju mladića u Rovinju, policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje i pronašli počinitelja.

Policija je utvrdila kako je 19-godišnjak 17. ožujka oko 23.50 sati na Obali Alda Rismonda u Rovinju, nakon verbalnog sukoba, nožem ozlijedio 25-godišnjaka, koji je pritom zadobio lakše tjelesne ozljede. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda u pokušaju, policijski službenici priveli su 19-godišnjaka jučer u večernjim satima u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Policijski službenici također su utvrdili da je za vrijeme navedenog sukoba 22-godišnjak pokušao primiriti situaciju te se obratio nepoznatim mladićima, no tada mu je prišao 20-godišnjak i šakom ga udario u glavu, pri čemu je 22-godišnjak teže ozlijeđen.

Osumnjičeni 20-godišnjak priveden je jutros u pritvorsku jedinicu policijske uprave te se protiv njega podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda, objavila je istarska policija u svom službenom priopćenju.

požar vatra ilustracija

Spaljivao biljni otpad pa izazvao požar susjedovog objekta. Šteta je velika

Franc Dobrilović i Mario Ritoša

Skupština porečke Galije – Izabran novi predsjednik, a prvi put udruga umirovljenika ima i potpredsjednicu