in

FUNTANA: Vozio automobil s tuđim tablicama

Ilustracija

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv muškarca koji je skinuo registarske tablice s drugog vozila i postavio ih na svoj automobil

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Naime, policijski službenici su u utorak, 13. listopada, u Ulici Coki u Funtani zaustavili 39-godišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom Audi, pulske registarske oznake. Provedenim nadzorom utvrđeno je da muškarac kod sebe nije imao osobnu iskaznicu ni vozačku dozvolu te da je na automobil postavio nepripadajuće registarske tablice s ciljem da prikaže da je automobil registriran.

Protiv osumnjičenog je zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici pokrenut prekršajni postupak, dok se zbog kaznenog djela krivotvorenja isprave podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz PU istarske.

POREČ: Dežurne ljekarne nedjeljom i praznikom u listopadu i studenom

POREČ: Dežurne ljekarne nedjeljom i praznikom u listopadu i studenom

Slovenija uvela karantenu za ulaske iz BiH, Srbije i Kosova

U Sloveniji gore nego kod nas, planiraju se drastične mjere kao što je karantena pojedinih općina, zatvaranje lokala, fitness centara…