in

Započinje suradnja Poduzetničkog inkubatora Poreč i Pučkog otvorenog učilišta Varaždin

Lana Velimirović Vukalović i Morena Mičetić Fabić

Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Morena Mičetić Fabić, direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč potpisale su sporazum o suradnji na provedbi aktivnosti unaprjeđenja poduzetništva na području Varaždina i Poreštine.

Cilj suradnje obuhvaća međusobno umrežavanje, razmjenu ideja, poticanje i unaprjeđenje poduzetništva, promociju i provođenje programa Akademije za poduzetništvo, umrežavanje poduzetnika i poduzetnica Varaždina i Poreštine, organizaciju zajedničkih događanja iz područja poduzetništva te razvoj, prijavu i realizaciju zajedničkih EU projekata.

Akademija za poduzetništvo idejni je koncept ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Varaždin Lane Velimirović Vukalović, započet 2018. godine. Cilj Akademije za poduzetništvo je pružiti poduzetnicima i obrtnicima poduzetnička znanja i vještine s naglaskom na transformaciju poduzeća i inovacije, a posebnost Akademije je da su predavači uglavnom lokalni poduzetnici te se na njihovom primjeru nastoji motivirati poduzetnike početnike za biznis te im ukazati na mogućnosti uspjeha i u manjim sredinama, priopćeno je iz Grada Poreča.

Slovenija uvela karantenu za ulaske iz BiH, Srbije i Kosova

U Sloveniji gore nego kod nas, planiraju se drastične mjere kao što je karantena pojedinih općina, zatvaranje lokala, fitness centara…

Porečki učenici dobili dnevni boravak i učionicu na otvorenom zahvaljujući brojnim sponzorima

Porečki učenici dobili dnevni boravak i učionicu na otvorenom zahvaljujući brojnim sponzorima