in

Grupa stranaca krala u istarskom trgovačkom centru. Policija im oduzela više tisuća eura

Ilustracija - Foto Gerd Altmann za Pixabay

Policija je od počinitelja oduzela više tisuća eura za koje se sumnja da su pribavljeni kaznenim djelima

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je pet rumunjskih državljana počinilo dva kaznena djela krađe. Policija je utvrdila da su 14. srpnja oko 18 sati u trgovačkom centru u Puli nasilno otvorili aparat za zabavu i iz njega otuđili novac, čime je pravnoj osobi iz Viškova nastala zasad neutvrđena materijalna šteta.

Policijski službenici pronašli su počinitelje sljedećeg jutra te su uhitili 46-godišnju rumunjsku državljanku i četiri rumunjska državljana u dobi od 23, 25, 47 i 49 godina. Utvrđeno je kako su u istom trgovačkom centru provalili i u automat za izradu fotografija i otuđili novac, čime su pravnu osobu iz Zagreba oštetili za nekoliko stotina eura.

Kod osumnjičenih je pronađeno više tisuća eura, za koje se pretpostavlja da potječu od počinjenja kaznenih djela te su policijski službenici privremeno oduzeli novac od počinitelja.

Osumnjičeni su danas u jutarnjim satima privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 16. srpnja 2023.

Ilustracija Policijska uprava istarska bicikl

Ljeto u Istri: Na pješaka usred noći naletio biciklist. Teško je ozlijeđen

Kamber u Vrsaru

Poznati youtuber objavio putopis o Vrsaru – Pogledajte kako je Branimir Kamber doživio njegove prirodne ljepote i znamenitosti