in

IDE U ZATVOR: Pijana 52-godišnjakinja udarila nekoliko vozila, a onda pobjegla

Ilustracija

Policija je prijavila ženu koja je u 5. srpnja u Puli pijana oštetila pet vozila

U prometnim nesrećama koje su se dogodile 5. srpnja oko 13.40 i 15.55 sati u Puli, oštećeno je pet vozila. U Ulici Bože Gumpca oko 13.40 sati, 52-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 2.72 promila s Citroenom, pulske registarske oznake, izlazila s parkirališnog mjesta te je prilikom polukružnog okretanja udarila u parkirani Ford, pulske registarske oznake, u vlasništvu 25-godišnjaka, a potom je prilikom vožnje unazad udarila u parkirani Mercedes, pulske registarske oznake, u vlasništvu 55-godišnjakinje.

Nakon što je prouzročila prometnu nesreću s materijalnom štetom, vozačica Citroena udaljila se s mjesta događaja, a potom je u Splitskoj ulici oko 15.55 sati ponovno prouzročila prometnu nesreću s materijalnom štetom. Naime, tamo se nije kretala sredinom prometne trake te je udarila u parkiranu Toyotu, pulske registarske oznake, u vlasništvu 24-godišnjakinje. Od siline udarce, Toyota se odbila i udarila u zadnji dio parkiranog Fiata, pulske registarske oznake, u vlasništvu 35-godišnjakinje, a potom se Fiat odbio i udario u zadnji dio parkiranog Mercedesa, pulske registarske oznake, u vlasništvu 50-godišnjakinje.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Vozačica Citroena je uhićena i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dovedena na nadležni sud, koji joj je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana, priopćila je PU istarska.

Porečki umjetnik Sebastijan Vojvoda izlaže u Splitu

EKSPLOZIJA u umaškom restoranu – Policija otkrila što se dogodilo