in

Istarska policija privela još jednog pedofila

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Policija je privela u pritvorsku jedinicu policije talijanskog državljanina koji je mobitelom snimao djecu

Istarska policija nastavlja s provođenjem aktivnosti u cilju zaštite djece pa je tako podnesena još jedna kaznena prijava protiv počinitelja koji je snimao nagu djecu. Naime, 17. kolovoza u poslijepodnevnim satima zaštitari su u jednom naturističkom kampu na području Rovinja zatekli muškarca koji je mobitelom snimao nagu djecu. O tome su odmah obavijestili policiju te su policijski službenici uhitili 49-godišnjeg talijanskog državljanina. Od njega su oduzeli dva mobitela te su ih pretražili temeljem naloga nadležnog suda.

Tijekom pretrage mobitela pronađeno je više fotografija i snimka nage djece. Osumnjičeni po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. kolovoza u večernjim je satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju.

-Ovakva kriminalistička istraživanja pokazuju da je javnost sve više osviještena o problemu snimanja djece i da građani prepoznaju sumnjivo ponašanje, što omogućuje pravovremenu reakciju policije i privođenje počinitelja, objavila je istarska policija 20. kolovoza 2023.  

Najbolje ekipe na boćarskom turniru u čast sv. Bernarda u Funtani

Turnir za sv. Bernarda – Funtanjani slavili na boćarskom turniru u čast zaštitnika mjesta

Foto Policijska uprava istarska

Porečka policija u Funtani uhitila ženu i muškarca zbog dilanja