in

Istarska policija uhvatila pijane vozače. Evo zašto su dobili kaznu od 1.320 eura

Foto: PixaBay.com

Postupajući po dojavi građana da osoba krivuda po kolniku, pulska prometna policija je u subotu oko 22,20 sati u Smareglinoj ulici u Puli zaustavila 48-godišnjaka. Utvrđeno je da vozač upravlja  automobilom pod utjecajem alkohola od 2,26 promila te je isključen iz prometa. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 1.320 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Noćas oko 2,16 sati prometna policija u Marulićevoj ulici zaustavila 38-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravljao motociklom, pulske registracijske oznake. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjeni prekršaj 38-godišnjaku je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.320 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „AM“ kategorije u trajanju od šest mjeseci, objavila je istarska policija 24. srpnja 2023.

Foto Policijska uprava istarska

Jurili Istarskim ipsilonom – Djevojci 660, a Slovencu 1.000 eura globe. Policija objavila kako ih je još kaznila

Foto Tanja Kocijančić sea star hero sonda

POREČ: I pjevač Luka Nižetić u projektu SeaStar Hero – Roni, škovace skupljaj, pa popuste i nagrade osvajaj!