in

Istarskom vozaču treći put oduzet auto: Vozio pod utjecajem droga, bježao policiji, sletio s ceste, udario u stablo…

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Zbog prometnih prekršaja vozač je uhićen te mu je ponovno privremeno oduzet automobil koji je posudio od druge osobe
Pulska prometna policija je u subotu, 27. siječnja oko 23.55 sati, izvan naselja Vodnjan pokušala zaustaviti automobil, pulske registracijske oznake. No, vozač se oglušio na naredbe policije te je bježao sve do Bala, gdje je zbog neprilagođene brzine sletio izvan kolnika i udario u stablo.

Obavljenom kontrolom utvrđeno je da 27-godišnji vozač upravlja automobilom bez položenog vozačkog ispita, odnosno nakon što mu je zbog ranijih prometnih prekršaja vozačka dozvola oduzeta i ukinuta rješenjem, u obvezi je bio ponovno pristupiti polaganju vozačkog ispita, a što nije učinio.

Vozač je kod sebe imao 5.2 grama amfetamina te je bio pozitivan na drogu na preliminarnom testu, radi čega mu je vađena krv.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 27-godišnjaka se pokreće prekršajni postupak te mu je policija privremeno oduzela automobil. Naime, to je već treći put da policija oduzima 27-godišnjaku automobil, a kao ni prethodna dva puta, ni ovaj put nije riječ o automobilu koji je u njegovom vlasništvu, već su mu ga je posudila druga osoba, objavila je istarska policija 29. siječnja 2024.

đulijano petrović linda

KAŠTELIR slavi ljubav: Za Valentinovo koncert Crvene jabuke i Maje Šuput – Ostalo još malo ulaznica!

Foto Policijska uprava istarska

POREČ: Pod “gasom” i bez dozvole izazvao nesreću pa pobjegao. A onda nazvao policiju i lagao…