in

Istra: Ide u zatvor 10 dana jer je vozio drogiran, “pod gasom”, bez vozačke… Popis prekršaja je dug

Ilustracija MUP

Prometna je policija 12. listopada oko 2.20 sati na kolniku Buonarottijeve ulice u Puli zatekla za upravljačem osobnog automobila, pulskih registracijskih oznaka, 26-godišnjaka i utvrdila da je pritom počinio više prekršaja.
 
Mladić je upravljao automobilom iz smjera Meštrovićeve u smjeru Voltićeve ulice na način da se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, kojom prilikom je povećavao brzinu kretanja i proklizavao kotačima. Obavljenom kontrolom utvrđeno je kako vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 0.84 promila, i to prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.
 
Policijski službenici ponudili su mu i testiranje na prisutnost opojnih droga u organizmu te je dobivena pozitivna reakcija na drogu amfetamin i kokain. Također, mladić prilikom kontrole nije kod sebe imao osobnu iskaznicu te je, zbog postojanja bojazni da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen i zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava.
 
Policija je tijekom jučerašnjeg dana 26-godišnjaka dovela na nadležni sud koji mu je, poradi počinjenja više prometnih prekršaja, odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana, objavila je istarska policija 13. listopada 2023.

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Mladić u Istri uhvaćen zbog krađe skupih parfema

Foto Općina Kaštelir-Labinci

KAŠTELIR: Iznajmljuje se kafić u sportskoj dvorani