in

Istra: Policija uhitila dvojicu napadača zbog nanošenja teških ozljeda, prijetnji smrću, krađe…

Foto Anja za Pixabay - Ilustracija

Muškarci su tijekom jutra privedeni u pritvorsku jedinicu policije

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kaznena djela teška tjelesna ozljeda, prijetnja, krađa i oštećenje tuđih stvari

Mladiće se sumnjiči, da su sa još nekoliko osoba, 30. srpnja oko 00.40 sati u ulici 1. Maja u Vodnjanu zaustavili vozilo u kojem se nalazio 29-godišnjak te su ga fizički napali i nanijeli mu teške tjelesne ozljede, nakon čega su napali i ozlijedili i 33-godišnjaka koji mu je pokušao pomoći. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je kako je više osoba prilikom fizičkog napada uputilo prijetnje smrću 29-godišnjaku, a nakon što su završili sa fizičkim napadom, oštetili su vozilo koje je koristio te su iz vozila otuđili novac i druge predmete.

Protiv osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava te su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju pronalaska ostalih počinitelja, objavila je istarska policija 31. srpnja 2023.

NE OBJAVLJUJ

Jurio po Istarskom ipsilonu 207 km/h. Dobio je dvije kazne

Foto - Policijska uprava istarska - Ilustracija

U Istri ukrali plovila, vanbrodske motore i prikolicu. Šteta nekoliko desetaka tisuća eura