in

Istra: Prijetio policajcima. Posebno jednog imao na “piku”, objavljivao njegove fotografije i prijeteće komentare

Ilustracija MUP

Osumnjičeni je prijetio policajcima koji su postupali prema njemu zbog prijetnji koje je ranije izrekao drugom policijskom službeniku

Djelatnici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave istarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje na štetu policijskih službenika. Također ga se sumnjiči da je na štetu jednog policijskog službenika počinio i kazneno djelo neovlaštenog zvučnog snimanja i prisluškivanja, dok je na štetu drugog policijskog službenika počinio i kazneno djelo nametljivog ponašanja.

Naime, muškarac je uputio ozbiljne prijetnje policijskom službeniku pulske policije te se prema njemu nametljivo ponašao na način da je na društvenoj mreži objavljivao njegove fotografije i prijeteće komentare. Kada su djelatnici interventne jedinice policije 14. lipnja postupali prema osumnjičenom na adresi stanovanja zbog tih prijetnji, 32-godišnjak je uputio ozbiljne prijetnje i njima.

Što se tiče kaznenog djela neovlaštenog zvučnog snimanja i prisluškivanja, osumnjičenog se tereti da je u prostorijama policijske postaje neovlašteno snimao policijskog službenika pulske policije i onda takve snimke javno objavio na društvenoj mreži.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 15. lipnja u prijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

lisice policija mup ilustracija

Istra: Ukrao kozmetiku, odgurnuo prodavačicu pa pobjegao

Istarska policija za vikend uhvatila više vozača sa skoro 3 promila, neki nisu nikad položili vozački. Najavljene nove kontrole