in

ISTRA: Prodavao i davao drogu maloljetnicima. Okupljao ih u svom stanu

Foto Policijska uprava istarska

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droga.
 
Temeljem ranije prikupljenih operativnih saznanja da muškarac preprodaje i daje na konzumiranje drogu, policija je 1. svibnja oko 14 sati uhitila 60-godišnjaka. Obavljenom pretragama stambenih prostora koje koristi osumnjičeni, policijski službenici su pronašli posude s ukupno 201.45 grama marihuane bruto, sedam vrećica s ukupno 294.6 grama marihuane i jednu cigaretu ispunjenu duhanom i marihuanom težine 0.35 grama. 
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od rujna prošle godine do trenutka uhićenja preprodavao drogu maloljetnim i punoljetnim osobama u Rovinju. Također ga se sumnjiči da je u stanu na području Rovinju okupljao maloljetnike i davao im na korištenje marihuanu.  
Osumnjičeni je danas, uz kaznenu prijavu, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 2. svibnja 2023.

GOLIJADA: Funtana “srušila” Iskru iz Vineža

policija traka mjesto nesreće

Ozlijeđena dva motociklista. Prvi udario u ogradu i pao, a na njega naletio drugi