in

ISTRA: Prometnog redara fizički napali muškarci, a žena mu je prijetila. Razlog – radio je svoj posao

Foto Arek Socha za Pixabay

Policijski službenici uhitili su tri osobe i predali ih u pritvorsku jedinicu policije

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom, 34-godišnjakinjom i 24-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi.

Policija je jučer, 22. lipnja oko 17.10 sati, zaprimila dojavu da se tri osobe protupravno ponašaju na štetu 48-godišnjaka koji je, kao osoba koja obavlja poslove u javnoj službi, postupao u okviru svojih ovlasti u Krležinoj ulici u Puli.

Muškarac je, postupajući po službenoj dužnosti i predstavivši se službenom iskaznicom, upozorio vozača da je nepropisno parkirao vozilo na nogostup te ga je zamolio da ukloni vozilo. Uočivši postupanje, 48-godišnjaku su prišli 67-godišnjak, 34-godišnjakinja i 24-godišnjak. Nakon verbalnog sukoba, oštećenom je 34-godišnjakinja iz ruke nasilno oduzela mobitel i uputila mu prijetnje, da bi ga potom 67-godišnjak fizički napao, a 24-godišnjak rukama odgurivao.

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da su tri osobe počinile kazneno djelo te su osumnjičeni jutros predani u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 23. lipnja 2023.

Foto Vaterpolo klub Poreč

Vaterpolo klub Poreč poklanja mjesec dana škole vaterpola

Foto Fidel Hajj za Pexels - Ilustracija hrana restoran delicije konobar

Direktor istarske firme novcem od reprezentacije plaćao privatne troškove. Šteta više tisuća eura