in

Izazvala prometnu nesreću pijana, nevezana i neregistriranim autom

Ilustracija Pixabay

Vozačica je bila pod utjecajem alkohola, nije bila vezana sigurnosnim pojasom i upravljala je vozilom kojem je istekla prometna dozvola

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19.15 sati, a koju je izazvala vozačica pod utjecajem alkohola, dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 34-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1.45 promila i bez da je bila vezana sigurnosnim pojasom upravljala neregistriranim teretnim automobilom Mercedes, pulskih registracijskih oznaka, kolnikom Barbalićeve ulice u Puli. Vozačica se u jednom trenutku nije kretala što bliže desnom rubu kolnika, već je prešla na suprotnu stranu kolnika, gdje se sudarila s automobilom Audi, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak.

U prometnoj nesreći su vozač Audija i 42-godinji putnik iz Mercedesa lakše ozlijeđeni. Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv vozačice se pokreće prekršajni postupak, objavila je istarska policija 8. ožujka.

Porečki biciklisti na Giant MTB-u – Najbolji rezultat Dijane Benković

bitcoin kriptovaluta

Kupovala kriptovalute pa ostala bez nekoliko stotina tisuća kuna