in

JESTE LI IH VIDJELI? U Istri u par dana nestale dvije žene i dvije maloljetnice

Kolaž ITM - Foto Nestali.hr

Od 7. do 11. studenog Policijska uprava istarska zabilježila je nestanak čak četiri ženske osobe – 74-godišnje Marije Gavran iz mjesta Marići kod Kanfanara, 42-godišnje Olivere Borina iz Loborike, te maloljetnih djevojaka iz pulskog Doma za odgoj djece i mladeži – 16-godišnje Valentine Ljatifi i 15-godišnje Corinne Cavalli. Njihovi podaci i fotografije objavljeni su na nacionalnom portalu Nestali.hr.

Valentina je nestala 7. studenog s adrese pulskog Doma na Boškovićem usponu, potom su 10. studenog nestale sa svojih adresa stanovanja dvije gospođe, a najmlađa, Corinna, vodi se kao nestala od 11. studenog i to s adrese hostela u Ulici Dubrovačke Bratovštine u Puli. Obje djevojke su rođene u Rijeci a borave u pulskom Domu.

Marija Gavran
Marija Gavran

Slijede njihovi detaljni podaci koji su objavljeni na stranici Nestali.hr. Marija Gavran rođena je 03.01.1947., prebivalište joj je u Marićima na broju 22 kod Kanfanara, visoka j 175 centimetara i ima sijedu kosu. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamno sive hlače i crne tenisice.

Corina Cavalli
Corina Cavalli

Olivera Borina, djevojačkog prezimena Marčeta, rođena 07.06.1979. u Puli, ima prebivalište u mjestu Loborika na broju 79. Visoka je 172 centimetara, ima plavu kosu i oči i srednje je tjelesne građe.

Maloljetna Valentina visoka je 165 centimetara i slabije tjelesne građe. Ima kestenjastu boje kose, zelene oči i ovalno lice, a rođena je 14.02.2005.

Olivera Borina
Olivera Borina

Corinna je rođena 25.07.2006. Visoka je 165 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima kestenjastu boju kose i očiju.

Valentina Ljatifi
Valentina Ljatifi

pazin likovnjaci umjetnici kalendar promocija

Pazinski likovnjaci predstavili svoj novi kalendar

autocesta foto vlada rh

Svašta: 88 puta se vozio autocestom i nijednom nije platio