in

JOŠ JEDAN “NASJEO”U UMAGU – Platio laptop preko interneta, ali ga nikad nije dobio

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Mladić je uplatio traženi novčani iznos, no prijenosno računalo mu nije isporučeno

Umaška je policija zaprimila prijavu 24-godišnjaka i provodi mjere i radnje s ciljem utvrđivanja počinitelja kaznenog djela prijevare.

Mladić je putem internetskog portala za oglašavanje stupio u kontakt sa navodnim prodavateljem prijenosnog računala, kojom prilikom su dogovorili kupoprodaju i isporuku prijenosnog računala. Sukladno dogovoru, 24-godišnjak je 25. prosinca uplatio novčani iznos od više tisuća kuna na račun prodavatelja nakon čega mu prodavatelj nije isporučio prijenosno računalo, a oštećeni više nije mogao stupiti u kontakt sa njime.

Budući da se na pojedinim internetskim stranicama učestalo objavljuju oglasi, čiji je cilj prijevara kupaca, Policijska uprava istarska upozorava građane da budu oprezniji i da ne nasjedaju na povoljne oglase o prodaji različitih proizvoda. U slučaju da su oštećeni kaznenim djelom ili posumnjaju u mogućnost počinjenja kaznenog djela, potrebno je obavijestiti policiju na broj 192, odnosno događaj prijaviti u policijskoj postaji, objavila je istarska policija 28. prosinca 2022.

Energična Indira - Foto TZ Tar-Vabriga - Antonio Paljuh

Turistički rezime: Hrvatska treću godinu zaredom pobjednica Mediterana

Foto Usluga Poreč

USLUGA POREČ objavila promjene u planu odvoza otpada za 2023. godinu