in

Još jedan pedofil u rukama istarske policije. Ovaj djecu snimao pod vodom

Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici nastavljaju suzbijati kaznena djela spolne zlouporabe djece

Rovinjska policija dovršila je još jedno kriminalističko istraživanje te je utvrdila sumnju da je 62-godišnji njemački državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.
 
Naime, 19. kolovoza u poslijepodnevnim satima gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili su muškarca koji je podvodnom kamerom snimao djecu u bazenu. Gosti kampa odmah su obavijestili zaštitara koji je zadržao muškarca i pozvao policiju, a policijski službenici uhitili su talijanskog državljanina zbog sumnje da je počinio kazneno djelo.
 
Od osumnjičenog su oduzete dvije podvodne kamere i mobitel te je obavljena pretraga dvije kamp prikolice koje muškarac koristi, kojom prilikom su pronađeni dron, još jedna kamera i mobitel, dva prijenosna računala i drugi predmeti. Budući su prilikom pretraga pronađeni inkriminirajući sadržaji koji pokazuju nagu djecu, policija je oduzela predmete.
 
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 20. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je policij 1. kolovoza 2023.

Sandra Bagarić pred brojnom publikom - Foto TZ Funtana

U Funtani večeras, 21.8., koncert opernih diva Sandre Bagarić i Martine Tomčić

Foto - Policijska uprava istarska - Ilustracija

Teška nesreća u Istri: Skakao u more s 10 metara i udario glavom o stijene