in

JOŠ NEPOZNAT MOTIV MASOVNE TUČNJAVE ROMA U POREČU: Epilog – trojica ozlijeđenih i uništena vozila

Foto Tanja Kocijančić

Sinoć smo objavili vijest o masovnoj tučnjavi Roma pored porečkog Kauflanda, točnije do kružnog toka u Ulici Mate Vlašića, u kojoj je sudjelovalo 15-ak osoba. Ni dan kasnije ne zna se razlog zašto su se sukobili, ali u policiji saznajemo da su trojica muškaraca ozlijeđena, od kojih dva lakše a za jednog se ne zna težina ozljeda.

Kriminalističko istraživanje i izvidi i dalje traju, pa bi se više o tome što se točno dogodilo trebalo saznati sutra.

Nakon što je policija sinoć stigla na teren, saznajemo nadalje od glasnogovornice policije Suzane Sokač, sukob je prestao, a dio muškaraca već je pobjegao. Trojica su zatražila liječničku pomoć, a zbrinula ih je porečka hitna pomoć na licu mjesta.

Neslužbeno doznajemo da su se najprije sukobile tri osobe, a zatim je ondje stiglo njih od 10 do 15 koji su se priključili tučnjavi. Prema prvim sinoćnjim informacijama iz Policijske uprave istarske, muškarci su koristili šipke.

Na cesti su ostale krhotine stakla i opušci

Posljedice se vide i danas, jer su pored kružnog toka ostala sa strane dva vozila razbijenih stakala, Fiat i Alfa Romeo, na kojima se vide oštećenja i na karoseriji. Komadići stakla još su razasuti po cesti.

Slika od sinoć/Foto Tanja Kocijančić

Budući da smo sinoć nakon sukoba bili na licu mjesta, vidjeli smo i druga vozila, također oštećena, koja su vjerojatno pripadala sukobljenim muškarcima. No, njih jutros ondje nije bilo.

Cijeli tekst od sinoć pročitajte na https://www.istriaterramagica.eu/novosti/crna-kronika/porec-masovna-tucnjava-roma-kod-kauflanda-intervenirale-policija-i-hitna-pomoc-izvidi-jos-traju/ .

Foto Tanja Kocijančić

ZANIMLJIVOST IZ MUZEJA POLICIJE: Izložba krivotvorina radova hrvatskih i svjetskih slikara “Ljepota lažnog sjaja”

Bez vode 26. lipnja Lovrečka ulica u Poreču