in

POREČ: Masovna tučnjava Roma kod Kauflanda – intervenirale policija i hitna pomoć – izvidi još traju

Foto Tanja Kocijančić

Večeras oko 21.15 sati kod kružnog toka kod porečkog Kauflanda došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo 15-ak Roma. Kako doznajemo u OKC-u Policijske uprave istarske, dobili su dojavu o masovnoj tučnjavi Roma koji su navodno koristili šipke. Na teren je izašlo više vozila porečke policije i hitna pomoć.

Kada smo oko 22.30 sati prošli pored Kauflanda, policijske patrole su još bile ondje, kao i djelatnici porečke hitne pomoći koji su pomagali ozlijeđenima. Jedan policajac na motociklu bio je na kružnom toku prema St. Portun i preumjeravao promet vozila, čime je jedan trak prometnice bio zatvoren, dok se istovremeno promet slobodno odvijao s druge strane, odnosno iz pravca Lidla i Plodina prema Kauflandu, odnosno prema St. Portun. Nekoliko osoba bilo je pored ceste, vidljivo ozlijeđenih, a koliko smo stigli vidjeti stakla su bila razbijena na dva automobila.

U OKC-u nam nisu mogli trenutno ništa više reći, jer tek treba vidjeti hoće li ovaj događaj biti predmet prekršajnog ili kriminalističkog istraživanja.

Naime, policija je na terenu i izvidi su još u tijeku.

Više informacija imat ćemo sutra.

NOVIGRAD: U Atelieru Agata otvorena izložba „Žuta, crvena i malo plave“

Startao Ljetni kamp Grada Poreča s pregršt aktivnosti za 300 djece