in

KAZNENO PRIJAVLJENA: Pijana djevojka jednog policajca ugrizla za ruku, a drugog udarila u prsa

Ilustracija MUP Rovinj

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakinjom rovinjska je policija  utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi


Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom i utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Naime, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u subotu, 28. rujna oko 2 sata uočili 23-godišnjakinju  koja je na raskrižju ulica 43. istarske divizije i Vitomira Širola Paje u Rovinju upravljala mopedom Piaggio, pulske registarske oznake, a koja je prilikom skretanja pala s mopeda.

Nakon što je odbila liječničku pomoć, vozačica je alkotestirana i joj je utvrđena koncentracija alkohola od 1,48 promila. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smještena je u posebne prostorije policijske postaje.

Prilikom policijskog postupanja, 23-godišnjakinja je ugrizla za ruku jednog policajca dok je drugog udarila u prsa. U događaju jedan je policajac lakše ozlijeđen. Protiv osumnjičene se nadležnom odvjetništvu  podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, priopćila je PU istarska.

ALKOHOL kumovao nesreći s tri ozlijeđena između KAŠTELIRA i TARA

OPREZNO U PROMETU: Zbog berbe grožđa traktori na cestama