in

KOD POREČA U MORU PRONAĐENO TIJELO: Još se ne zna radi li se o Slovencu koji je pao s jet skija

Danas je u porečkom akvatoriju pronađeno tijelo muškarca kako pluta. Kako saznajemo od glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Vitasović, policija je oko 12.10 sati dobila dojavu da tijelo pluta u moru od Nacionalne središnjice za traganje i spašavanje na moru, kojoj su pak dojavili nautičari.

Beživotno tijelo pronađeno je na oko 9 milja od porečke luke. Pomorska policija, dodaje Vitasović, krenula je odmah po dojavi na lice mjesta, a u 13.30 sati krenuo je transport nesretnog muškarca prema porečkoj luci.

Radi li se o 47-godišnjem Slovencu koji je pao s jet skija ispred kampa Valkanela i za kojim se traga još od prošlog četvrtka nije poznato.

Vitasović kaže da će tijelo uskoro preuzeti mrtvozornik, a zatim državni odvjetnik mora dati nalog za prijevoz tijela na patologiju na obdukciju. Nakon obdukcije i identifikacije policija će javnosti dati više informacija.

Humanitarna crta ATP-a UMAG: Akcijom „As za spas“ prikupljeno 26.960 kuna za Hrvatski savez tenisača u kolicima

POREČ: Više tisuća zaposlenih u poslovnim zonama gdje će uskoro započeti gradnja novih pogona i upravne zgrade Plave lagune