in

Lakše ozlijeđen vozač mopeda: Policija poziva svjedoke prometne nesreće

Ilustracija/Foto MUP

U cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja, policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula, na broj telefona 538 739 ili 192, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 20. prosinca oko 17.20 sati u Puli, a u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba.

Prometna nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak upravljao automobilom Alfa Romeo, pulskih registracijskih oznaka, kolnikom Vukovarske ulice. Dolaskom do raskrižja s Rakovčevom ulicom, vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svijetlo te je prednjim dijelom automobila udario u moped Piaggio, pulskih registracijskih oznaka, kojim je kolnikom Rakovčeve ulice upravljao 47-godišnjak koji je također ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svijetlo. Ozlijeđenom vozaču mopeda pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja, policija poziva građane svjedoke koji su se u tom trenutku nalazili na mjestu događaja da se jave u Postaju prometne policije Pula, na broj telefona 538 739 ili 192, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na pprp.pula@mup.hr.

lisice mup policija

POREČ/TAR: Priveden zbog krađa iz nekoliko trgovina

Photo Olya Kobruseva za Pexels - Ilustracija covid potvrda korona

Novo pravilo u EU: Covid-potvrde vrijede 9 mjeseci osim za booster