in

Lažno se predstavio, vozio pijan i bez položenog vozačkog ispita

Pulska prometna policija sankcionirala muškarca koji se lažno predstavio


Policijski službenici Postaje prometne policije Pula su 17. svibnja oko 2 sata u Divkovićevoj ulici u Puli zaustavili 35-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 0,68 promila upravljao automobilom Audi, zagrebačke registarske oznake, iz smjera Ceste prekomorskih brigada u smjeru Ulice Bože Gumpca.

Prilikom kontrole, vozač kod sebe nije imao vozačku dozvolu niti osobnu iskaznicu, a prilikom utvrđivanja identiteta dao je osobne podatke od druge osobe.  Radi sumnje u njegov iskaz vozač je doveden u prostorije policijske postaje gdje je utvrđeno da se koristio tuđim osobnim podacima dok je daljnjom provjerom utvrđeno da je automobilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje.  S obzirom da su okolnosti upućivale da će nastaviti sa činjenjem prekršaja,muškarac je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnih sredstava.

Protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćila je Policijska uprava istarska.

pas petarde pirotehnika prijatelji životinja

Policija istražuje tko je ubio psa u Balama

Muzej grada Rovinja obilježio Međunarodni dan muzeja i posvetio ga Petru Stankoviću