in

LJETO U ISTRI: U Funtani pijan izazvao nesreću, pa se s drugim vozačem potukao. U zatvoru je

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Muškarac je vozio pod vidim utjecajem alkohola, izazvao je prometnu nesreću, a potom je i napao drugog vozača

Porečka je policija prijavila 58-godišnjeg muškarca koji je izazvao prometnu nesreću, a potom napao vozača drugog automobila.
Nesreća se dogodila 4. srpnja oko 21.20 sati u Istarskoj ulici u Funtani, kada je 58-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, iz smjera Poreča prema Vrsaru. Muškarac je u jednom trenutku prešao s vozilom na suprotnu stranu kolnika, gdje je udario u automobil, pulske registracijske oznake, kojim je iz smjera Vrsara upravljao 18-godišnjak.

Nakon prometne nesreće, počinitelj se odvezao na obližnje parkiralište te je nakon dolaska drugog vozača počeo narušavati javni red i mir, pri čemu je udario mlađeg vozača.

Počinitelj, koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola, odbio je alkotestiranje i pokušao se udaljiti s mjesta događaja radi čega su policijski službenici nad njim primijenili sredstva prisile.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira policija je protiv 58-godišnjaka podnijela optužni prijedlog nadležnom sudu, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana, objavila je istarska policija 6. srpnja 2023.

Foto Grad Buje

BUJE: Pijan izazvao sudar pa pobjegao. Nisu ga dugo tražili

Foto PU zagrebačka - Ilustracija

Istra: Na terasi lokala ukrao mobitel uz prijetnje vlasniku