in

Makedonac vozio pod utjecajem alkohola i bježao policiji, a onda završio u zatvoru

Policijski službenici uhitili su recidivista koji je radi počinjenja više prometnih prekršaja dobio kaznu zatvora od dest dana


Pulska je policija prijavila 39-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije zbog počinjenja više prometnih prekršaja.

Naime, 30. svibnja oko 1.15 sati policijski službenici su u Ulici Dubrovačke bratovštine u Puli pokušali zaustaviti automobil Kia, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 39-godišnjak. Muškarac je odbio postupiti po znacima policije te je ugasio svjetla i ubrzao vožnju. Na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve ulice nije se zaustavio dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo, već je nastavio vožnju sve do Preradovićeve ulice, gdje je ostavio automobil i nastavio bježati pješice. Policijski službenici pronašli su ga i uhitili u Veronskoj ulici, a utvrđeno je kako je vozilom upravljao prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0.22 promila, dok je testiranje na droge odbio.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 39-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu, koji mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana, doznajemo iz PU istarske.

U Poreču danas, 31. svibnja – Čak 17 zborova na susretu Naš kanat je lip

RADOVI TRAJU VEĆ 7 MJESECI: U Funtanu konačno stigao ASFALT