in

MASOVNA TUČNJAVA U ROVINJU: Policija podnijela prijave protiv svih muškaraca i žene

Policija će radi tučnjave i počinjenja prekršaja podnijeti optužne prijedloge protiv pet osoba

U subotu, 13. srpnja oko 13 sati, u trgovini u Ulici Carera u Rovinju, došlo je do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta. Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko od njih se i fizički sukobilo. Nitko od sudionika događaja nije zatražio liječničku pomoć.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će podnijeti optužne prijedloge nadležnom sudu protiv 45-godišnjaka, 56-godišnjaka, 62-godišnjaka i 41-godišnjakinje, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja nad 20-godišnjakom zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja, priopćila je danas PU istarska.

Inače, ova je tučnjava u hrvatskom viralnom prostoru već danima hit, jer je u tom trenutku u Carreri netko snimio masovnu tučnjavu i zatim video podijelio na internetu pod nazivom “Elitni turizam u Rovinju 5+”.

Video možete pogledati na Facebooku: www.facebook.com/dalibor.fiimonovic/videos/334491197478921/

U Varvarima i Musaležu asfaltiraju se ulice, proširuju parkirališta, postavlja nova javna rasvjeta…

UMAG: U WC-u na benzinskoj pronašao streljivo